Gyefa Kft. (5500 Gyomaendrőd, Katona J. u. 5-7.)Magyarország második legnagyobb rétegelt ragasztott fagyártó. 1974-ben gyártották üzemünkben az első ragasztott fatartókat.

Az elmúlt időkben több fejlesztés és tulajdonosváltás történt és jelen tulajdonosokkal és üzemvezetéssel 1996 januárjától Gyefa Kft néven működünk.

A Gyefa Kft fő profilja a rétegelt ragasztott fa gyártása egyedi íves formákban, de egyenes tartókat is gyártunk, forgalmazunk.
Cégünk által gyártott, forgalmazott rétegelt ragasztott faelemeket természetesen vállaljuk összeépíteni, igény szerint egy-egy építményen minden faszerkezeti munka kivitelezését elvégezzük.

A fa több száz éve épületszerkezetek legtöbb alapanyaga. Az alkalmazás fő szempontja: mindenki számára könnyen hozzáférhető, tömegéhez képest magas szilárdságú kedvező, könnyű megmunkálhatóság, jó hőszigetelő, hőtechnikai tulajdonságok mellett nem utolsósorban szép, természetes megjelenés, főleg az organikus építészetben érvényesül. Környezetvédelmi szempontból a fa természetesen megújuló alapanyag. A fa növekedéséhez nem használ mesterséges energiát, tisztítja a levegőt. A fából készült építőelemek előállítása, szállítása kevésbé energiaigényes, mint más alternatív anyagoknak.

Balog Károly
ügyvezető
Okl. Faipari Mérnők
Mobil: 06 20 967 5919
E-mail: karoly.balog56@gmail.com

Balog Tamás
Értékesítési vezető
Mobil: 06 70 314 8582
E-mail: rimabalog@gmail.com
Fax: 0036-66-386-618

Kérjen ajánlatot

Munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot

Magyarország második legnagyobb rétegelt ragasztott fagyártója vagyunk.
Rétegelt ragasztott fa gyártás, rr fa gyártás, pergola gyártás

Scroll to Top